Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Érzésekről

2008.04.17
Az érzések veszélyesek!
Az érzések veszélyesek a társadalom számára.
Az érzések csodálatosak, az érzések félelmetesek.
Fedezd fel magadban a saját érzéseidet, és meglátod, csodát találsz önmagadon belül.
 
Az érzések rólam árulkodnak. Arról szólnak, hogy ki vagyok. Ha akarom, elárulom neked, ha nem akarom, nem. Tőlem függ.
Ha érzek, akkor elkülönülök a társadalomtól. Akkor magam vagyok. Akkor önmagam fejezem ki. Önmagam fedezem fel. Tudatára ébredek annak, hogy több van bennem, mint egyszerű fogyasztó.
Az érzés mélységet jelent. Önmagam mélységét.
Igen, igen ez elsőre ijesztő…de valójában a megismerés hiányáról szól csupán.
Ha megtalálod a saját érzéseidet, akkor kiszakadsz a társadalomból. Nem egyedül leszel, nem. Úgy leszel, ahogy lenni szeretnél. Ha kedved van, akkor a társadalom részeként létezhetsz, ha kedved van, magad lehetsz.
Az érzések az elkülönülés lehetőségét adják. Azt, hogy rájöjj, megismételhetetlen egyéniség vagy. Te és senki más nem olyan, mint önmagad.
Ez a felismerés mely további lehetőségeket nyújthat számodra. Kapu lehet az utadon.
 
Részemről azért kedvesek az érzéseim, mert sokkal többet tudtam meg magamról, mint valaha gondoltam. Mélyebbre és részleteiben is tovább jutottam.
Voltak pillanatok, amikor megijedtem, amikor kimondottan nem mertem ránézni egy érzésemre, de hamarosan eljutottam a megoldásig.
 
Az érzések oly szerteágazóak, oly sokszínűek, hogy azt képzelnénk, hogy felfoghatatlan kavalkád ez. Valójában, egy bizonyos idő után megérted, megérzed ennek a dinamikáját is. Mindez számomra a megoldások, megtapasztalások lehetőségét biztosítja.
 
Az érzéseimnél fontos, hogy megkérdezzem magamtól, hogy az valóban ez én érzésem. Fontos, hogy tisztában legyek a kihez tartozásával!
 
Az érzéseimen keresztül megértem magam és mások működését. Többet látok magamból. Persze ehhez meg kell engednem magamnak, hogy „érezzek”.
 


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.