Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Úgyis érzed

2008.09.03

Úgyis érzed...

De attól még ki kell mondanom...

Az élet működik, a dolgok történnek. Nekem ez a jelennel azonos. Mit tegyek addig, amíg ki nem mondom??? Hát kimondom, mert nem kell visszafogni, hisz érzem, úgy is ez van bennem. Ez menekülés? Ez félelem? Döntsd el magad! :)

Egy olyan kapcsolatot akarok, ahol ki merem mondani, hogy jó...vagy hogy nem jó valami. Nem megyek sehova máshova, máshoz. Hozzád megyek, mert csak te számítasz nekem ha kapcsolatban vagyunk. Ezért hívják nekem így...kapcsolat. De ehhez a másik is kell. Teljesen, egészben. Addig, amíg bírja, amíg akarja, addig...nem tovább. Nem használni akarlak, nem elküldeni akarlak, lenni akarok a jelenben. Most! Nincs alku!

Felejtsd el, hogy várjak tovább!

Ne feledd...mindent érzek, és MINDENT érzel te is...de ki kell mondani.

A repülést és a szárnyalást én úgy képzelem el egy kapcsolatban, hogy merek veled lenni, merek nélküled lenni. Ez szárnyalás, ez valódi. Ez élettel, dinamikával teli.

Nekem a ki nem mondott szavak értéktelenek, mert nincs meg a másiknak a viszonyulása. Ez az ami behatárol, nem más. Ha kimondom, akkor van szabadság.

Hogy áramlás? Hát áramolj. Itt vagyok és támogatlak, de nincs időm játszmásat játszani. Csepp se! A többit meg neked kell meghatároznod...és eldöntened, hogy ez neked belefér, vagy sem. Ekkor, és csakis ekkor jöhet létre egység. Egység egy kapcsolatért, vagy egység egy barátságért.

Azt mondták nekem, hogy "keresem önmagam". Igen! Keresem...és egy életen keresztül keresni is fogom. Nem azért mert nem találom. Azért, mert minden pillanatban hajlandó vagyok...és képesnek érzem magam a változásra. Ezért!

Szóval keresem önmagam és ebben számomra az Élet lehetősége rejlik. Keresem benned is Önmagad, és ezért látom benned az életet. Ezért mondom ki, ami bennem van. Ezért várom tőled, hogy kimondd, ami benned van. Felejtsd el a megbántást, a sértődést, a jácCmákat! Ez hiánymentesség. Amikor kimondom, akkor hiányt szüntetek meg. A saját és a Te hiányodat...de elsősorban a sajátomat, igen.

De ezt te úgyis érzed....

...de azért KI KELL MONDANOM! NEKEM LEGALÁBB IS:)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.