Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hiszed? Teszed!

2008.07.25

Hol hit van, ott nincs szükség bizonyosságra!

Ha hitre van szükség, akkor minek bebizonyítani azt, amit amúgy is hiszek? Ha bizonyosságra van szükség, akkor minek hinnék benne, hisz be lehet bizonyítani magamnak a dolgot.

Eltévedsz benneM!

Tudom, látom.

Azt hiszed, hogy tudatos vagyok és minden megoldódik a kezeim alatt. Pedig nem! Mindennek mélysége és távlata van. Ha teret mersz engedni önmagadnak ,akkor lehetőséged lesz megtapasztalni azt, hogy csak azzal teremtesz, hogy létezel.

Csak ki kell mondanom, hogy valamit akarok magamnak. Nagyon kell kérni. Hittel, testtel, lélekkel. És megkapom. Mert észre fogom venni, mert arra figyelek, mert az enyém. De előtte mindent meg kell tenni érte!!!! Előtte....

Engedni hogy kell?

Te hogy tennéd?

Én megvágyom,megteszem és elengedem.

De teljességgel, egészben vágyom meg, és telejességgel, egészben engedem el vágyamat. Majd megnézhetem, hogy mit kapok ezért a szellemi melójért'.

(Soha nem lesz az, mint az álmomban, mert ez nem álom, ez a Valóság...ez a valóságom)

Van egy bazi tévedés a teremtéssel kapcsolatban. A teremtés bár lélekben, a szellemi síkon indul el, de a megvalósulás világában is el lehet baltázni. Minden szellemi egyben testi megvalósulás is. A gondolatom, a testem ,a kimondott szavaim....mind-mind. Ott is léteznek, és itt is. Ott is alkotnak és hatnak másokra, hatnak rám, és itt is. Nincs pusztán földi. Nem létezik pusztán testiség. Lelki és testi kapcsolat létezik csak. Legfeljebb nem akarom észrevenni, hogy mit kapok általa.

De ez társastánc...mint tudod.

Együtt táncolunk! Táncolunk? 2008-07-23

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.