Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Elvesztem

2008.09.09

Mindig eltévedek! Bocs!

Ha meglátom benned a szépséget, akkor eltévedek.

Igen, most épp felmentést keresek magamnak, igen. De a szépséged akkor is igaz bennem.

Mert te nem látod, mert én látlak téged. Te nem látod, mert te engem nézel. Te nem látod, mert máson jár az eszed. Te nem látod, mert nem nézel.

Így vagyok én is magammal!

Ezért bocs! Bocs, de most azonnal másként teszem már.

Csak az a kérdésem magamhoz, hogy miért szeretek elveszni? Miért is jó nekem ez? Mi a célom az elveszéssel?

És Yesss!

El kellett vesznem, mert az élet szépsége nekem TE vagy. Nem a táj, nem a távolság, nem a vágy. Te vagy nekem a szépség. A mosolyod, az ügyetlenséged, a formád, a hangod, a kisugárzásod, a fájdalmad, a sírásod, az ölelésed, a félelmed, a tévedésed, az erőd, a nacCerűséged, a....meddig folytassam?

Mert elfogadlak, mert támogatlak, mert szeretlek.

Mégis...

Nem veszhetek el benned. Így nem! Ezt nem akarom tovább!

Ebben is tudatosságot akarok. Elveszni, de csak addig, amig te tartasz. Nem tovább. Ahol már én kezdődöm, ott már nem akarok elveszni benned. Ez már nem ugyanaz.

Ha nem lennél, ha nem lennétek, nem értettem volna meg, nem fogtam volna fel, hogy mi a lényeges nekem ebben.

Hát most megértettem. Köszönöm!

----------------------------------

Ha most csak nézel és azt hiszed, hogy ez azt jelenti, hogy kiadom magam, és bármikor bárki megfoghat/"eltiporhat"/"tönkretehet" az érzéseim miatt, akkor tudd meg nincs igazad. Azért nincs igazad, mert az érzés az enyém. Nem másé! Mondhatod nekem, hogy "hülye vagy Öreg", vagy "gyenge vagy"...de ez engem nem érint...mert te mondod. Én mást gondolok, bennem más van. Bennem az van, hogy kimondom, hogy tudd ez van bennem....ez vagyok. Tegyél vele, amit akarsz. Használd. Előnyödre, mások hátrányára...ahogy te jónak tartod. Ez már nem az én dolgom. A kimondás viszont igen. És mivel tisztában vagy vele, hogy nekem ez mit jelent, így még csak meg sem tudsz "támadni". Egyszerűen tehetelen vagy. Te vagy kiszolgáltatott, nekem. Mert én elmondtam, hogy ez vagyok...tegyél, amit akarsz, én akkor is ez vagyok. Ettől még nem vagyok kiismerve, mert ennél még sokkal több vagyok. De te nem mondod el...te nem nyilatkozol...így én azt teszek veled, amit akarok. Bármit rádbeszélek, bármit! Senki nem fogja tudni ki vagy valójában, mert én mondom, hogy Te mondtad....és akkor már neked nem is fognak hinni. Hidd el én nem örülök, hogy elvész a talentumod, de ezt te választottad. Bár mától választhatsz másként is....

2008-08-11

2008-09-09 Énjulisnak: Tudom, hogy neked ez mit írtam mit jelent, de én ott is állok... :) Köszönöm a többiek nevében is a linket. "Hisz olyan, mint teee, nincs még1 tudom yóól..."

Átálltam....Anyám....ZártVödör'! Fiad: Luky Luk'

2008-09-10 Zártvöd'R: Mindent kibeszélek....másnak meg bebeszélek, yess. Akko' feldobom, hogy lássa ország világ mit szerecC! De legfeljebb ezt fogják nyomni, hogy örömet okozzanak neked....szerintem ennyit veszíthecC. Köszönöm! A Plebs nevében!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

dödödö

((A)nyuci, 2008.09.10 11:09)

Háááát igen. Tudtam. De nem sejtettem XD amúgy a legkedvencebb nótám kimaradt, pedig az az első. Valahogy így van hogy: " Letagadom még a csillagokat is az égről...." XDXDXD

az erő veled van fiam lyuk. pardon Luk.

(ZártVödör, 2008.09.10 00:06)

Átküldtem őket emilben. Na nem ám itt :)))))) bár úgyis idepletykálod ország világ elé...teljesen kiadod az embert XD

dehogyistudod XD

(jájj, 2008.09.09 23:54)

Neem. nem tudhatod ( másnak e táj itt...) szóval mingyá'megy a többi. Hehe. TE kérted----én teljesítem. Tudod: kérj, s megadatik :))))

nincs cím

(Énjulcsi, 2008.09.09 23:26)

Tessék.:http://www.youtube.com/watch?v=-yxDmpcEV1k belinkeltem mert ez jutott eszembe most ebben a percben meg mert szeretem meg ilyenek... És a fiam vagy. Szóvalj állj át a sötét oldalra XDXD