Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A HITELességről

2008.08.13

A hitelességről

A hitelesség a tett és a kimondott szó között keresendő. Igaz nem lehet mindig megtalálni. Hallom mit mondasz nekem. És látom mit teszel. Egyszer egy ismerős megkérdezte, hogy mit tegyen ezzel a ficzkóval, mert szereti, de vmi nem Ok. Azt javasoltam, hogy nézze meg mit mond, és mit cselekszik. Vizsgálja meg a hitelességét. Hogy amit kimond, az mennyire takarja a valóságát. Azonban....figyelj....pártatlanul!!!! Naggyon fontos! Mert ha vki hitelességét vizsgálod, akkor benne vagy a helyzetben. Benne! Nyakig, tuti!

Arról nem is beszélve, hogy ekkor nem csak valaki hitelességét kell keresnem ebben az esetben, hanem a magamét is. Mindig meg kell vizsgálnom-és szintén kivül állóként-, hogy Velem mizu van!

A hitelesség számomra azért kemény tanulási folyamat, feladat, mert látom benned azt, ami lehetsz. Azt, ami valójában vagy. Egészben. Igaz azt is érzem ,hogy ha nem tartasz ott, de az egészet képes vagyok meglátni. És soXor eltévedek, mert szeretek eltévedni én is...hogy visszataláljak, azé'.

Mi tartozik a hitelesség tárgykörébe?

Minden és semmi. Az, hogy mit mondok & mit teszek. Hogy figyelek rád és valóban érdekel. Az, hogy símogatlak és érzem a rezdülésed. Az is, hogy felháborodom, és nem ugrom neked. ÉS az is, hogy megkapod a magadét, de keményen! Mert ha szükséges mindent meg kell tenni azért, hogy tudd mi van bennem. Ha szükséges...

És ami még nekem itt fontos: Nem neked akarok hitles lenni! Magamnak vagyok az!

2008-08-06

2008-08-11 A hétvégén evezni voltam, egy Fedőkerülővel:)

A nap végén elmentünk wc-re. Egyszer csak a titkosügynök fedőkerülő:) fut kifelé a budiból, kezében egy mobillal. Valaki elhagyta a telefonját. Ő meg rohan utána, hogy visszaadja. Nem sikerült. Elsőre nem. Tudod, ugyanolyan mobilja volt. Tök olyan, mint Fedőkerülőnké...csak az övé össze volt törve. Semmiből nem állt volna, hogy kicserélje a mobilt a sajátjával. Még a menürendszert is ismeri. De nem. Ő fogta, és a telefonkönyvől kikeresi a PAPA számát és felhívja...és visszaadja a mobilt.

No ez hiteles!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.