Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A varázslóról

2008.04.17

(Két világ között)

 

Varázslónak születtem.

Egyrészt azért, mert elvarázsoltam a családomat és a körülöttem élőket azzal, hogy léteztem. Szép voltam, kedves, imádni valóan gyerek.

Aztán megtanultam létezni a társadalomban, és megmaradtam varázsolni. Elsajátítottam a humort, mely legtöbb problémámon könnyedén átsegített. Megtanultam hazudni, hogy én is azt higgyem, amit mondok. Majd megtanultam elfogadni magam, hogy valóban magamra találhassak. Legvégül megjött a tudatosságom is. Olyan ez így visszanézve, mint egy folyó, mely mindig is folyt, de minden évszakban más hozammal. Nyáron kicsit kevesebbet, télvíz idején sokkal többet.

 

Amikor megszülettem, varázsoltam.

Elbűvöltem a környezetemet. Csak azzal, hogy voltam, hogy mosolyogtam, hogy sírtam, hogy tipegtem, hogy elestem.

Amikor megérkezett a tudatosságom, varázsoltam.

Elsősorban magamat varázsoltam el. Megéreztem, hogy milyen önmagamnak lenni, szeretni önmagam, élvezni az életet, lenni.

Amikor eljön a holnap, varázsló leszek.

A te varázslód. Elvarázsollak. Belém szeretsz, csodálsz és utálsz. Hiszel nekem, és csalónak tartasz. Mindenhova helyezel, de középre soha. Vagy jó leszek, vagy rossz. Vagy szeretni, imádni fogsz, vagy utálsz és elátkozol.

 

Varázsló vagyok.

Itt vagyok, és ott is vagyok.

Létezem a világban, és érzek.

Itt vagyok a sorok között, és ott leszek a szívedben.

Olvasol engem és meg is érzed, amit én érzek.

Elveszted a dolgok kontrollját. Nem érted majd, hogy mi történik. Sok lesz neked ez az egész. Azt hiszed, hogy meghülyültél. Pedig nem! Csak most vettél először levegőt magadtól. Ez az igazi illata a levegőnek. Ez az igazi íze a légzésnek. Most valóban létezel. Jobban, mint eddig bármikor. Most megtapasztaltad önmagad, az érzéseidet.

Ahogy én láttam Zsu fekete szárnyas árnyait. Amit ő látott én láttam. Amit én látok, te is látod. Amit érzek, te is megérzed.

Miért?

Mert varázsló vagyok.

Mert megigéztelek!

Mert olyan vagyok, mint te.

Mert benned élek!

Mert te vagyok.

 

Te vagy az én varázslóm. Mert varázslónak születtél…

…mint én.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Jujj....:)

(ZsebiBébi, 2012.08.08 11:53)

Varázslóm vagy, mert megigéztél...mert megigéztelek, varázslód vagyok! :))